Elcigg förändrade min livssituation till det bättre

Erfarenheten av elcigg började för några år sedan, då jag precis som många andra dessvärre fastnat i ett cigarett beroende. Man testade allt möjligt så som nikotintuggummi plåster, munsprayer osv. Men ingenting hjälpte och man var konstant stressad och behövde en cigarett.

Jag började en period senare läsa på om e-cigg.

Då tänkte jag. Att jag ger det en chans och köpte mitt första startkit. Och märkte direkt att jag får samma tillfredsställelse av att vapa min e-cigg som att röka en vanlig cigarett. Och märkte på hälsan att jag orkade betydligt mycket mer, både fysiskt och mentalt. En ut av de glädjepunkterna jag upptäckte med e-ciggen var den otroligt sköna känslan. Att inte behöva gå ut och frysa för att få samma njutning och tillfredställelse.

E-cigg vs tobaks-cigg
Genom åren vill jag inte veta hur mycket pengar man har lagt ner på cigaretter.

Med tanke på att sedan jag bytte till e-cigg så har det blivit så extremt mycket billigare. Och jag behöver inte känna samma ekonomiska oro som jag gjorde när jag köpte cigg. Det var också en otroligt härlig känsla att lukta på sina kläder. Efter att ha tagit ett bloss med sin ecigg då kläderna istället luktade gott jämfört med förut. När man rökte vanliga cigaretter som tidigare gjorde att det kändes som jag luktade dåligt. Utöver det så är det också otroligt skönt att inte behöva känna någon social begränsning. På grund av dels handikappet men situationen blev absolut inte bättre ut av att jag satt och rökte vanliga cigaretter.

Tack vare elcigg så har mitt sociala liv både på jobbet och privat blivit mycket lättare.

På slutet har man dessvärre fortfarande fått läsa om folk som dör i lungcancer som är det vanligaste cancersjukdomen idag. Därför är elcigg ett extremt mycket bättre alternativ för rökare att få samma upplevelse utan att riskera efterföljande hälsorisker