Börja med Paintball

Paintball gevär finns i olika modeller. De bästa paintball varumärkena som Tippmann, Planet Eclipse, Dye, Empire, Spyder och med flera. Finns på de flesta paintball affärer.

Innan du börjar

Måste du känna till utrustningen. En paintball gun kallas en markör. Din markör kräver en CO2- eller HPA-tank (luftkällan för dina bollar) och en behållare för att hålla färgbollar. De flesta organiserade arrangörer erbjuder hyrespaket inklusive färgbollar, tank och skyddsglasögon, och vissa paket kommer att innehålla en leverans av paintballs. Om paintballs inte levereras som en del av hyrespaketet, kan du behöva köpa färg i förväg. Du borde ringa arrangören för att kontrollera fältets krav och program.

När du köper ett paintball gevär, vill du ha en paintball-markör. Som erbjuder prestanda och funktioner som passar din spelstil.

Spelet

De flesta spel följer ett av två mål. I ett ”Elimination” -spel är reglerna enkla. Att träffa varje motståndare för att vinna. I ”Fånga flaggan” är målet att säkra en flagga som ligger på motsatta sidan av fältet och att ta hem den till sin hemmabas. Det finns flera variationer av dessa spel och en domare bör vara till hands för att förklara reglerna innan du börjar.

För din säkerhet

Måste du alltid använda skyddsglasögon. Du kommer också att behöva använda en skyddsplugg eller
en skyddspåse hela tiden när du inte är i spelområdet. Tunna pluggar och påsar används för att blockera paintballs som oavsiktligt kan avfyras när du är utanför spelområdet.

Här är några modeller av paintball gevär

Empire Paintball

Är en av världens ledande tillverkare och distributörer av paintball sportartiklar. Empire Paintball är specialiserat på kvalitet och hantverk.

Killhouse Weapon Systems

Har samarbetat med BT Paintball för att skapa den redan fantastiska linjen BT Omegas i Killhouse Weapon Systems förbättrade paintball gun.

DYE Paintball Guns

Sedan dess grundande 1994 har denna tillverkare av precisionvapen som gjort toppkvalitets paintballprodukter med hög prestanda som huvudprioritering. De är kända för sina ojämförliga linjer av paintball-vapen, paintballmasker, paintball-hoppare och paintball-kläder.

Azodin Paintball Guns

Designad för nybörjarspelaren som vill ha en paintball gun som är pålitlig och prisvärd med en elegant ergonomisk design. Azodin paintball-vapnen är utformade utifrån enkelhet och hållbarhet. Med hjälp av vanliga oringar är reparationer enkla och reservdelar finns i de flesta paintball parker, så om du stöter på några problem kan du få en snabb reparation och återvända till strid.