Airsoft gun en riktigt rolig sport

Airsoft-vapen är skala-replika av verkliga skjutvapen, men de skjuter bara sex millimeter pellets, inte riktiga kulor.

För de flesta som använder en airsoft-pistol, är det en hobby

Vissa är militärer eller poliser, andra bara vanliga människor som vill ha utmaningen att lära sig att skjuta en pistol. Om du är en av de senare kan du få en grundläggande airsoft pistol till ett mycket rimligt pris. Dina alternativ finns är i grunden airsoft pistoler, gas airsoft pistoler och elektriska airsoft pistoler.

Vilken roll kommer du att inneha i spelet?

Medan airsoft är en otroligt flexibel och anpassningsbar sport finns det vissa vapen som är mycket bättre anpassade till vissa positioner inom ditt lag.

Till exempel kommer soldater som skjuter från långa avstånd att vara mycket mer effektiva när de är beväpnade med en prickskyttegevär eller DMR än vad de skulle vara med, säg en pistol eller SMG.

Att förstå rollen och lektionerna som du kommer att använda under din tid på slagfältet hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut om dina vapeninköp och det kommer oundvikligen att förbättra din dödlighet när kampen börjar.

Det finns tre grundläggande slags airsoft vapen

Fjäderdrift, gasdriven och automatisk elektrisk. Automatiska el är den mest populära och lättillgängliga typen av airsoft-pistol. De mest populära pistol-replikorna är gjorda i denna sort, och de använder laddningsbara batterier för att driva en motor. Detta lanserar pellets med en hastighet av omkring tvåhundra femtio till femhundra meter per sekund, och ger ett hundra fot effektivt intervall. Dessa vapen finns i plast och metalltyper.

Fjäderdrift är den mest grundläggande och arbetar med mekanisk kraft. Du behöver bara osäkra den innan du använder den genom att dra tillbaka en bult precis som du skulle med en riktig pistol. Du kan få både handpistoler och gevär med fjäderdrift, och de är perfekta för nybörjaren. Den enda nackdelen är att de inte kan automatisera eller halvautomatisk eld, vilket gör dem olämpliga för tävlingar eller krigsspel.

Gasdrivna airsoft pistoler finns i flera typer också. Gasblowback, gas nonblowback och CO2 nonblowback vapen är de vanligaste. De använder tryckluft eller koldioxid för att driva pelleten från fatet och flytta gliden tillbaka. Propan är det andra stora drivmedlet, och kommer att doftas för att indikera läckage. Butan används också. Blowback gaspistoler flytta glidbanan tillbaka på samma sätt som en riktig pistol glida skulle flytta, medan nonblowback vapen inte kommer att göra det. Dessa ser ut och känns mer realistiska än nonblowback-vapen.

Beroende på din roll och spelstil

Kan du välja att köpa ett eller flera tillbehör till ditt nya vapen. Varför? Tja, dessa kan hjälpa till att förbättra vapens prestanda, utöka ditt vapens effektivitet och generellt göra det lättare att sätta ditt skott på fienden.

Nästa sak att tänka på är ekonomin

Den mest grundläggande typen av airsoft pistoler, Springer är mycket billiga. Du kan välja en upp för cirka 500 hundringen. Dessa är perfekta att börja med och senare när du blir passionerad om ämnet, är det enkelt att uppgradera till en mer sofistikerad modell.